Transformatie in bewustzijn

Transformatie in bewustzijn


Transformatie


Er kan een moment in het leven bestaan dat alles tegelijkertijd veranderd, alles transformeert, maar daar moet je klaar voor zijn.

Je bent daar pas klaar voor als je je vorige incarnaties waar zeer zware momenten of situaties waren ontstaan die je nooit hebt losgelaten, en meegenomen hebt naar dit leven, ten volste hebt uitgewerkt. Dus dat je last van je af is gevallen en er een moment komt in het leven waarin je je daarvan bevrijd voelt. Je krijgt als het ware rust in je innerlijk, ruimte in je Zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat om je heen en de dingen die je behoort te doen ook rustig zijn, en nooit meer zwaar. Dat staat daar los van. Om je heen kunnen zich situaties ontvouwen die op je pad komen die nogal zwaar zijn, ook al heb je rust in je innerlijk. Dan kan dit je nog steeds raken, of je kunt je er nog steeds moe door voelen. Dat is wat het leven is. Het leven stroomt, dit kun je niet besturen, zei een leraar van mij eens en dat klopt natuurlijk helemaal. Alles stroomt en alles verandert altijd.

Op het moment dat je de zwaarste dingen hebt uitgewerkt en je het gevoel hebt dat er rust en ruimte komt, dan zal ook alles om je heen veranderen. De relaties om je heen nemen als het ware een andere vorm aan. Dit verschuift. Dat is natuurlijk niet altijd even fijn, ingesleten patronen dienen los gelaten te worden, dus dit kan mogelijk ook pijnlijk zijn, of als een bevrijding aan voelen. Een transformatieproces gaat niet over rozen. Dat is een enorme verschuiving op allerlei niveaus. Uiteindelijk voelt het bevrijdend en het is alsof er een nieuw leven begint.


Als het niet nodig is om een deblokkade te ontvangen, kan een consult ook geheel anders verlopen.

Dat wat nodig is op dat moment voor die vraag zal duidelijk worden in het consult zelf. Informatie wordt er altijd gegeven, en misschien zijn er oefeningen nodig, of andere manieren die je op dat moment kunnen helpen. Dat zal op dat moment duidelijk worden.


Het is ook mogelijk om alleen maar informatie te ontvangen, als dat hetgene is dat op dat moment van belang is.

Een consult duurt een uur.

Tarief: 80,- per uur. 

Copyright @estherberkers