Consult

Consult


In mijn praktijk maak ik gebruik van mijn paranormale vermogen om op verschillende manieren informatie te ontvangen. 

Dit gaat via helder-weten, -zien, -horen, of -voelen. De informatie komt op die manier die op dat moment nodig is. Het is mogelijk informatie te ontvangen wat betreft je levensvragen, je angsten, je blokkades. Alles waar je tegenaan loopt op de weg van bewustwording.

Pijn, emoties, verdriet, verlangens, etc. kunnen blokkades vormen op ons levenspad. Vaak zien we niet hoe we onszelf ‘tegenhouden’ en hoe onze angsten zich manifesteren. Vandaar dat iemand van buitenaf een duidelijker beeld kan hebben van datgene dat jou bezighoudt.

In de verbinding met de bron komt er informatie vrij die beschikbaar wordt gesteld voor diegene die met vragen komt, en ook zonder vragen wordt er informatie beschikbaar gesteld. Deze informatie is direct van toepassing en maakt duidelijk waar of hoe het zit met de blokkade waar je tegen aan loopt. De informatie brengt je dichter bij jezelf en geeft duidelijkheid. Zo word je op weg geholpen op je eigen unieke levenspad en verkrijg je inzicht in je angsten, verdriet, pijn, boosheid etc.


In het consult maak ik gebruik van verscheidene technieken. Niet alleen het doorgeven van informatie, maar ook technieken uit het sjamanisme, zoals o.a. een soul retrieval.  

Allerlei manieren en vormen om de blokkades op te lossen en te helen. 

Door mij af te stemmen weet ik welke techniek op welk moment het beste bruikbaar is voor diegene die om hulp vraagt.

Ook pas ik wel eens een deblokkade toe, dan krijgt men informatie van 2 A4-tjes die van toepassing is op je genezingsproces op dat moment.

Dat wat nodig is op dat moment voor die vraag zal duidelijk worden in het consult zelf. Informatie wordt altijd gegeven, en misschien zijn oefeningen nodig, of andere manieren die je op dat moment kunnen helpen. Dat zal op dat moment duidelijk worden.


Het is ook mogelijk om alleen maar informatie te ontvangen en een gesprek te voeren, als dat hetgene is dat op dat moment van belang is. 

Tarief:  85,- per consult.


Copyright @estherberkers