Consult

Consult


Boodschappen van Licht


In een channeling is het mogelijk informatie te ontvangen wat betreft je levensvragen, je angsten, je blokkades. Alles waar je tegenaan loopt op de weg van bewustwording.

Pijn, emoties, verdriet, verlangens, etc. kunnen blokkades vormen op ons levenspad. Vaak zien we niet hoe we onszelf ‘tegenhouden’ en hoe onze angsten zich manifesteren. Vandaar dat iemand van buitenaf een duidelijker beeld kan hebben van datgene dat jou bezighoudt.

Iemand die channelt, is iemand die zich verbindt met zijn of haar Hogere Zelf, oftewel de bron. In deze verbinding met de bron komt er informatie vrij die beschikbaar wordt gesteld voor diegene die met vragen komt, en ook zonder vragen wordt er informatie beschikbaar gesteld. Deze informatie is direct van toepassing en maakt duidelijk waar of hoe het zit met de blokkade waar je tegen aan loopt. De informatie brengt je dichter bij jezelf en geeft duidelijkheid. Zo word je op weg geholpen op je eigen unieke levenspad en verkrijg je inzicht in je angsten, verdriet, pijn, boosheid etc.

Deblokkade


In dit consult gaat men zich liggen, en probeert men zich te ontspannen en te focussen op het hart.

Op dat moment ga ik schrijven en krijg ik ongeveer 2 A4-tjes aan informatie. Dit is informatie die op dat moment van belang is om de blokkade op te heffen. Door de verbinding met gidsen wordt er direct aan het energieveld gewerkt. Dit wordt ook opgeschreven. Na het opschrijven van deze informatie wordt dit direct besproken. De informatie krijg je thuis gestuurd.

Deze deblokkade heeft een uitwerking van ongeveer 2 a 3 maanden.


Een deblokkade is ook mogelijk op afstand. Van te voren hebben we een telefoongesprek en worden je gegevens genoteerd. Dan plannen we een datum en tijd voor de deblokkade op afstand. Op dat tijdstip ga je thuis liggen in een ruimte waar je niet gestoord wordt, en focus je je op je hart. Na een tijd als de deblokkade klaar is, en ik klaar met schrijven, bel ik je op en bespreken de informatie. Ook deze infomatie wordt naar jou toegestuurd.

Als het niet nodig is om een deblokkade te ontvangen, kan een consult ook geheel anders verlopen.

Dat wat nodig is op dat moment voor die vraag zal duidelijk worden in het consult zelf. Informatie wordt er altijd gegeven, en misschien zijn er oefeningen nodig, of andere manieren die je op dat moment kunnen helpen. Dat zal op dat moment duidelijk worden.


Het is ook mogelijk om alleen maar informatie te ontvangen, als dat hetgene is dat op dat moment van belang is.

Een consult duurt 1 tot 1,5 uur.

Tarief: 85,- per uur. 95,- voor 1,5 uur.

Copyright @estherberkers