Voor wie / bewustwording en studies


Voor wie

Voor iedereen met fysieke klachten.

Voor iedereen die geestelijke pijn ondervindt, zoals onrust, frustratie, woede, zorgen, verdriet, etc., met andere woorden alles wat jou in onvrede houdt. Ook hier wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht door gesprekken, paranormale waarneming en oefeningen. 

Voor iedereen die hinder ondervindt door hoogsensitiviteit, een traumatische ervaring of een bijna-doodervaring.

Voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en die een antwoord zoekt op levensvragen.

Bewustwording en studies

Mijn hart staat open voor alle mensen en de schoonheid van de mens in zijn verscheidenheid.

Vanaf jonge leeftijd heb ik mij bezig gehouden op het gebied van bewustwording en ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit. Vanaf mijn 26ste levensjaar beoefen ik dagelijks meditatie en dit heeft een grote invloed gehad op mijn bewustwording, onder andere een verdieping en begrip over lichaam, ziel en geest.


Deze interesse heeft mij laten kennis maken met allerlei zienswijzen en technieken. Van onder andere Japans Boeddhisme, meditatie, Shiatsu massage en Traditionele Chinese Geneeskunde, Tibetaans Boeddhisme, het volgen van een studie over de natuurgeneeskunde tot het geven van cursussen op het gebied van bewustwording. Sinds 7 jaar houd ik mij bezig met Kriya Yoga, een meditatietechniek die zijn oorsprong vindt in India.


Na het volgen van twee studies ben ik uiteindelijk afgestudeerd als Energetisch Therapeute op HBO-niveau aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland in Eindhoven.


Ik ben allereerst begonnen met de opleiding Japanologie aan de Universiteit Leiden en studeerde af op Japans Boeddhisme.


Hierna volgde ik de Opleiding Shiatsu Massage Therapie en Traditionele Chinese Geneeskunde aan de Academie Qing-Bai in Nijmegen.

Copyright @estherberkers