Lezingen


Lezingen

De lezingen zullen plaats vinden bij Maakplaats Parade 19 in Venlo van 20.00 u tot 21.30u.       12,- Euro per lezing. Graag aanmelden van te voren ivm de bezetting. Stuur een bericht naar 06-16040923 of een email naar info@estherberkers.nl.

Helaas zijn bijna alle lezingen afgelast in deze tijd, misschien dat de lezing op 16 juni a.s. nog doorgaat. Dit is vooralsnog onduidelijk.


Dinsdag 18-02-2020

Meditatie

Wat bedoelt men nou precies met meditatie? Heb je dat nodig? Waarom is meditatie goed voor lichaam en geest? Meditatie is goed voor je gezondheid, door meditatie ben je beter gefocust, helderder in je denken, heb je minder zorgen, voel je je beter in je vel, meditatie is goed voor je zelf-acceptatie, etc..

Kortom talloze voordelen van meditatie. In deze lezing wordt precies uitgelegd waarom meditatie een positieve uitwerking heeft op je lichaam en je geest. Voor het ervaren van meditatie worden er, afhankelijk van de tijd, een of meerdere meditaties gegeven.


Dinsdag 17 maart 2020

Kinderen en hoogsensitiviteit.

Het blijkt dat er veel kinderen last hebben van hooggevoeligheid. Tegenwoordig is de term hsp, oftewel hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid zeer bekend. Maar wat bedoelen ze hier eigenlijk mee? Klopt deze term wel en zijn er zoveel kinderen die hooggevoelig zijn? In deze lezing wordt tevens ingegaan op wat er belangrijk is als je kind last heeft van hooggevoeligheid. Hoe moet men hiermee omgaan als ouder, een hooggevoelig kind is namelijk anders als een kind dat niet hooggevoelig is.

    

Dinsdag 14 april 2020

Dichter bij jezelf, 'ontstressen'.

Is het in deze tijd waarin we overladen worden door informatie, waarin het lijkt dat we niet meer kunnen ontkomen aan de tijdsdruk, mogelijk om dichter bij onszelf te komen, om te 'ontstressen'? Hoe kom je dan 'dichter bij jezelf?'

Hoe is het mogelijk om te 'ontstressen', terwijl je zoveel bezigheden hebt? Is het mogelijk om dit in een korte tijd te ervaren? Waarom is het voor je gezondheid beter om dichter bij jezelf te zijn? Waarom functioneert alles beter als je dichter bij jezelf bent?

     

Dinsdag 12 mei 2020

Energetische Therapie

Wat is energetische therapie en waar dient het voor? Waarom is energetische therapie een ondersteuning voor lichaam en geest? Hoe komt het dat een energetisch therapeut informatie heeft die je diegene niet verteld hebt? Hoe werkt dat met energie, met magnetiseren? Wat is helderzien, heldervoelen, helderhoren, helderweten, helderruiken? Hoe werkt dit nou precies en heeft iedereen dit? Kun je dit ontwikkelen? Hoe zit dat met intuïtie?

     

Dinsdag 16 juni 2020

Intuïtieve ontwikkeling

Iedereen is intuïtief, of dit nou bewust of onbewust is. Wat is intuïtie dan eigenlijk? In deze lezing wordt uitgelegd wat intuïtie te maken heeft met je bewustzijn. Door meditatie en energetische oefeningen vergroot je je intuïtie. We zullen ons richten op wat intuïtie nou precies inhoudt, hoe dat in verhouding staat met je fysieke, emotionele, mentale en spirituele veld, in verhouding met je chakra's en de verbinding met het Hogere Zelf.
 

 

Copyright @estherberkers

Schepersweg 3     5855GG Well