Energetische behandelingen en informatie


Informatie en behandelingen voor volwassenen en kinderen

In mijn praktijk focus ik mij op gesprekken, inzicht, informatie, energetische behandelingen, hypnotherapie, regressie en technieken uit het sjamanisme.


Steeds vaker gebruik ik technieken uit de hypnotherapie, regressie en reincarnatietherapie. Aangezien men hiermee veel mentale en fysieke problemen kunt oplossen. Zoals bijvoorbeeld allerlei angsten en fobieen, trauma's, etc.


Ik zal altijd informatie ontvangen over de achtergrond van de klacht, dus informatie die van belang is voor het inzicht en dus genezing van de klacht. Ik bel naar boven, zo leg ik het altijd uit. Een soort van onzichtbare telefoonlijn. Zo is het mogelijk dat velerlei vragen gesteld kunnen worden. Iedereen heeft helpers oftewel gidsen die hulp bieden. Deze zijn er altijd als ik in de praktijk werk.

Ook is het mogelijk om levensvragen te bespreken, oftewel vragen over spiritualiteit.


Het volgende is mogelijk in de praktijk, maar ook op afstand:

-Informatie ontvangen op alle vragen die je hebt, en daarnaast ontvang ik ook altijd extra informatie die op dat moment van belang is. Dit geeft altijd meer duidelijkheid. Dit kan bij fysieke klachten, psychische klachten, of klachten van onduidelijke aard. Als je geen klachten hebt en je wilt gewoon informatie ontvangen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze informatie wordt besproken en tevens zal ik kijken of er energetische oefeningen of technieken uit de hypnotherapie of het sjamanisme nodig zijn als ondersteuning.


-Baby's, kinderen en volwassenen

Vaak komen ouders naar me toe met hun vraag over hun baby of hun kindje. Bijvoorbeeld als kinderen niet kunnen slapen. Alles wat onverklaarbaar lijkt. Baby's en kinderen behandel ik energetisch in de praktijk of op afstand. Ik ontvang hierbij altijd informatie die duidelijkheid brengt. Dit kan bij fysieke klachten, psychische klachten, of klachten van onduidelijke aard. Deze informatie wordt altijd besproken met de ouders.

Bij volwassenen gebruik ik informatie en technieken uit het sjamanisme of de hypnotherapie. Hierdoor is het mogelijk om diepliggende blokkades op te ruimen en meer inzicht te ontvangen. Zo kan men zich eindelijk bevrijden van iets waar men het hele leven al hinder van ondervindt.


-Foto

Het is mogelijk om informatie te ontvangen via een foto. Als ik een foto aangeleverd krijg, opgestuurd of digitaal, wordt als het ware de foto 'gelezen' en de informatie doorgegeven.

Informatie via een foto wordt niet vergoed door het ziekenfonds, en kost 30 euro.


-Een deblokkade is een healing die ons vrijmaakt van een dieper liggende blokkade. Je gaat liggen op de massagebank in de praktijk of thuis op een bank of bed, en je aandacht gaat naar je hart. Verder hoef je niets te doen. Ik stel mij in verbinding met de gidsen (begeleiders) die op dat moment nodig zijn en ontvang ongeveer 2 A4-tjes met informatie. Energetisch werkt deze deblokkade altijd door op je lichaam, en de uitwerking en bewustwording hiervan duurt meestal een paar weken tot ongeveer 3 maanden.

Copyright @estherberkers