Energetische behandelingen en informatie


Informatie en energetische behandelingen voor volwassenen en kinderen

In mijn praktijk focus ik mij op gesprekken, inzicht, informatie en energetische behandelingen. Door middel van inzicht in de fysieke of geestelijke klacht en ondersteuning via energetische behandelingen, kan het genezend vermogen zijn werking doen.


Altijd zal ik informatie ontvangen die van belang is voor het inzicht en dus genezing van de klacht.. Zo is het mogelijk dat velerlei vragen gesteld kunnen worden.

Ook is het mogelijk om levensvragen te bespreken, oftewel vragen over spiritualiteit.


Het volgende is mogelijk in de praktijk, maar ook op afstand:

-Informatie ontvangen op alle vragen die je hebt, en daarnaast ontvang ik ook altijd extra informatie die op dat moment van belang is. Dit geeft altijd meer duidelijkheid. Dit kan bij fysieke klachten, psychische klachten, of klachten van onduidelijke aard, of als je klachtvrij bent en gewoon informatie wilt ontvangen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze informatie wordt besproken en tevens zal ik kijken of er energetische oefeningen nodig zijn als ondersteuning.


 -Een deblokkade is een healing die ons vrijmaakt van een dieper liggende blokkade. Je gaat liggen op de massagebank in de praktijk of thuis op een bank of bed, en focus je op je hart.

Ik stel me in verbinding met de gidsen (begeleiders) die op dat moment nodig zijn en ontvang ongeveer 2 A4-tjes met informatie. Energetisch werkt deze deblokkade altijd door op je lichaam, en de uitwerking en bewustwording hiervan duurt meestal 2 à 3 maanden.


-Kinderen en Volwassenen

Kinderen behandel ik energetisch in de praktijk en op afstand. Ik ontvang hierbij altijd informatie die duidelijkheid brengt. Dit kan bij fysieke klachten maar ook psychische klachten, of klachten van onduidelijke aard. Deze informatie wordt altijd besproken met de ouders.


-Foto

Het is mogelijk om informatie te ontvangen via een foto. Als ik een foto aangeleverd krijg, opgestuurd of digitaal, wordt als het ware de foto 'gelezen' en de informatie doorgegeven.

Informatie via een foto wordt niet vergoed door het ziekenfonds, en kost 30 euro.


Copyright @estherberkers

Schepersweg 3     5855GG Well